FEVER TREE CLEMENTINE WITH CINNAMON 20CL
Item Nr.
7574
Samenwerking tussen Sergio Herman, bekend van sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen, en Fever-Tree. De tonic heeft een zachte, ronde smaak, ietwat zoeter door de clementines. De subtiele smaak van kaneel zorgt voor een fijne kruidige toets. De tonic is perfect in cocktails of longdrinks met gin of
Omschrijving
Samenwerking tussen Sergio Herman, bekend van sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen, en Fever-Tree.
De tonic heeft een zachte, ronde smaak, ietwat zoeter door de clementines. De subtiele smaak van kaneel zorgt voor een fijne kruidige toets. De tonic is perfect in cocktails of longdrinks met gin of wodka, maar ook puur smaakt hij heerlijk.
Fris en fruitig, vol van smaak en heerlijk in cocktail of longdrink. 'De smaak doet je wegdromen naar een paradijselijk eiland met verlaten parelwitte stranden, hemelblauw zeewater, lange siësta's en gezellige barretjes', aldus Herman.
Cocktails by Sergio Herman
Cinnamon Satisfaction:
De tonic heeft een zachte, ronde smaak, ietwat zoeter door de clementines. De subtiele smaak van kaneel zorgt voor een fijne kruidige toets. De tonic is perfect in cocktails of longdrinks met gin of wodka, maar ook puur smaakt hij heerlijk.
Fris en fruitig, vol van smaak en heerlijk in cocktail of longdrink. 'De smaak doet je wegdromen naar een paradijselijk eiland met verlaten parelwitte stranden, hemelblauw zeewater, lange siësta's en gezellige barretjes', aldus Herman.
Cocktails by Sergio Herman
Cinnamon Satisfaction:
- Vul een groot wijnglas met grote blokken ijs.
- Giet er 20 ml vers fruitsap en 45 ml wodka bij.
- Vul verder op met een gekoeld flesjes Fever-Tree Clementine & Cinnamon Tonic Water by Sergio Herman.
- Werk af met een kaneelstokje en met enkele blaadjes citroenverbena.
- Maak een jonge wortel schoon en gebruik een fijnschiller om fijne schilletjes wortel te maken.
- Neem een groot wijnglas en plaats er een paar schilletjes wortel in vooraleer het glas te vullen met grote blokken ijs.
- Voeg 10 ml vers geperst limoensap toe.
- Voeg 45 ml dry gin toe.
- Vul verder op met een gekoeld flesje Fever-Tree Clementine & Cinnamon Tonic Water by Sergio Herman.
- Garneer het glas met basilicum blaadjes en werk af met een zeste van sinaasappel.
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen reviews
ENAME DUBBEL 33CL
Item Nr.
429
€ 1,83