Vragen? Bel ons 09/230.88.44
Laden
Bezig met toevoegen...

GULDEN DRAAK QUADRUPEL 9000 75CL - WEGWERP

Art nr. 8293
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Aperitief
"De onvolprezen Gulden Draak als donkere tripel krijgt er na 25 jaar van steeds groeiend succes een sterke aanvulling bij, de Gulden Draak 9000 Quadruple." Inhoud: 75cl Alcohol: 10,5% Kleur: diepgoud-amber Land van herkomst: België Ingrediënten: Het nieuwe recept op basis van 3 verschillende
Prijs
€ 6,30
incl. BTW
Omschrijving

"De onvolprezen Gulden Draak als donkere tripel krijgt er na 25 jaar van steeds groeiend succes een sterke aanvulling bij, de Gulden Draak 9000 Quadruple."

Inhoud:
75cl

Alcohol:
10,5%

Kleur:
diepgoud-amber

Land van herkomst:
België

Ingrediënten:
Het nieuwe recept op basis van 3 verschillende moutsoorten toegevoegd in een hoeveelheid van 4 maal het gehalte in pilsbier, bezorgt dit bier een licht fruitig aroma. Zoals andere speciaalbieren is Gulden Draak 9000 Quadruple een bier van hoge gisting met nagisting. Voor de hergisting wordt gebruik gemaakt van een wijngist die ook zijn bijdrage levert aan de weergaloze smaak. 

Aroma & smaak: Het bijzonder rijk en complex smaakpalet vind je ook terug bij de Gulden Draak 9000 Quadruple. De zoete toetsen van caramel blijven evenwel voorbehouden aan de Gulden Draak. Samen met de zachte en licht zoete smaak zorgt dit voor een prachtig afgerond bouquet.

Aanrader / Lekker bij: 

  • aperitief
  • Gentse stoverij
  • donkere chocolade
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden