PALM ROYALE 33CL

Item Nr. 1850
0 beoordelingen Schrijf een review
"Dit ‘ale’ bier werd gecreëerd voor de 90ste verjaardag van PALM-brouwer Alfred Van Roy. Zijn passie voor de nadrukkelijke gistingsfruitigheid van zijn zelf geselecteerde PALM-gist komt in PALM Royale perfect tot uiting: een bier om royaal van te genieten." Inhoud:   75cl Alcohol:   7,5% Kleur:  
Prijs
€ 1,64
incl. btw
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

"Dit ‘ale’ bier werd gecreëerd voor de 90ste verjaardag van PALM-brouwer Alfred Van Roy. Zijn passie voor de nadrukkelijke gistingsfruitigheid van zijn zelf geselecteerde PALM-gist komt in PALM Royale perfect tot uiting: een bier om royaal van te genieten."

Inhoud:
 
75cl

Alcohol: 
7,5%

Kleur: 
lichtamber - koperig

Land van herkomst: 
België

Ingrediënten: 
De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van deze Palm Royale: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. Het moutproces gebeurt volgens de specifieke voorschriften van Palm en is gericht op een natuurlijke bruinkleuring die de specifieke smaak aan het bier geeft. Dit wordt gegist met een giststam die een nadrukkelijke banaanachtige fruitigheid geeft.

Aroma & smaak:
 Het aroma doet denken aan banaan, de smaak is volmondig en met veel ‘body’. Het bier is lichtzoet door de alcohol maar ook wat bitter en fruitig.

Aanrader / Lekker bij:

  • vis
  • varkensvlees
  • paling
  • zeeduivel
  • snoekbaars
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen reviews
    Laden
    Laden