PALM 75CL - WEGWERP

Item Nr. 1182
0 reviews Schrijf een review
Aperitief
"De bierstijl ‘Spéciale Belge Ale’ is het betere Belgische bier van het begin van de 20e eeuw. Bekroond met zilver en goud op de Brussels Beer Challenge (resp. 2015 - 2017). Een klassieker." Inhoud:  33cl Alcohol:   5,2% Kleur:   amber Land van herkomst:   België Ingrediënten:  Het moutproces
Prijs
€ 3,80
incl. btw
This product cannot be ordered at the moment.
Description

"De bierstijl ‘Spéciale Belge Ale’ is het betere Belgische bier van het begin van de 20e eeuw. Bekroond met zilver en goud op de Brussels Beer Challenge (resp. 2015 - 2017). Een klassieker."

Inhoud: 
33cl

Alcohol: 
5,2%

Kleur: 
amber

Land van herkomst: 
België

Ingrediënten: 
Het moutproces gebeurt volgens de specifiëke voorschriften van Palm en is gericht op een natuurlijke karamelisatie die de specifiëke smaak aan het bier geeft. Door intensieve selectie heeft de familie Van Roy een rijke collectie aangelegd van verschillende giststammen die elk een eigen, fruitig karakter aan het bier geven. Deze Palm wordt gegist met een specifieke giststam die een nadrukkelijke banaanfruitigheid geeft.

Aroma & smaak: 
De smaak van de ambermouten schenken lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid en een nadrukkelijke banaanfruitigheid.

Aanrader / Lekker bij:

  • zeetong
  • varkensvlees
Reviews (0)
Er zijn nog geen reviews
    Loading
    Loading