Vragen? Bel ons 09/230.88.44
Laden
Bezig met toevoegen...

Drinx-It


CONCEPT

Drinxit is de gezamelijke winkelnaam, een "insigne", een winkelformule voor drinkcenters die ontstaan is in de schoot van de aankoopgroepering districo.
Districo is een coöperatieve aankoopgroepering van 145 zelfstandige drankhandelaars en supermarkten. Door het aankoopvolume van deze 145 zelfstandigen samen te brengen, zijn wij in staat zeer concurrentiële aankoopvoorwaarden te onderhandelen met de producenten/leveranciers en hierdoor zeer interessante prijzen en promoties aan te bieden aan onze klanten/consumenten.
Met het drinxit-project stappen meer dan 50 van deze zelfstandigen vanaf heden onder één gezamelijke naam naar de consument toe, wat dan ook het unieke van dit project samenvat; meer dan 50 zelfstandige drinkcenters die als één geheel naar buiten komen.

AANBOD

Het aanbod is enorm; omzeggens alle bieren, waters en frisdranken worden door Districo verdeeld. Ook een zeer ruim aanbod wijnen, sterke dranken en geschenkartikelen behoren tot ons gamma.


SERVICE EN TROEVEN

Door onze grote aankoopvolumes kunnen wij de consument heel competitieve prijzen aanbieden. Waar wij vooral op focussen zijn de massale promoties zoals "3+1 gratis", gratis t-shirts, gratis glazen, enz...

Het grote verschil met de grootwarenhuizen zit in de service die onze leden / zelfstandigen bieden; eerst en vooral ons uitgebreid gamma, de meeste leden hebben een veel uitgebreider aanbod dranken dan een klassiek warenhuis. Daarnaast kan je bij een drankencentrale meestal tot heel dicht bij de uitgang komen met de wagen wat het inladen veel gemakkelijker maakt; geen grote afstanden afleggen op veel te grote parkings met winkelkarretjes die reeds volgeladen zijn met andere voedingsmiddelen en non-foodartikelen.


Voor meer info: Drinxit

Laden
Laden