OUDE GEUZE DE CAM 37,5CL

Item Nr. 9619
0 beoordelingen Schrijf een review
Geuzestekerij De Cam bevindt zich in het pittoreske Gooik, een van de gemeenten in het heuvelachtige Pajottenland. Ooit had Gooik vele verschillende lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen. Vandaag is De Cam de enige Gooikse geuzeproducent. Steker Karel Goddeau houdt met veel passie en overgave de
Prijs
€ 6,80
incl. btw
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Geuzestekerij De Cam bevindt zich in het pittoreske Gooik, een van de gemeenten in het heuvelachtige Pajottenland. Ooit had Gooik vele verschillende lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen. Vandaag is De Cam de enige Gooikse geuzeproducent. Steker Karel Goddeau houdt met veel passie en overgave de lange traditie van deze geuzestekerij in ere. Door de kleinschaligheid van de geuzestekerij is de Oude Geuze van De Cam een zeer exclusief product.
Geuzestekerij De Cam is gelegen op het gelijknamige gemeenschapscentrum in de Dorpsstraat. Op dezelfde site bevinden zich ook het Volksinstrumentenmuseum en de gezellige taverne 'De Cam' waar je terecht kan voor een frisse Oude Geuze of een heerlijke maaltijd met streekproducten uit het Pajottenland. De stekerij is enkel op zondagen en mits afspraak te bezoeken.

Inhoud: 37,5cl

Alcoholpercentage: 
6,5%

Land van herkomst:  België

IngrediëntenGeuze wordt niet gebrouwen maar ontstaat door het mengen van lambikken van verschillende brouwsels en van verschillende ouderdom. Er volgt een hergisting op fles van 10 à 12 maanden.

Aanrader / Lekker bij: Authentieke oude geuze, heerlijk om in stoofgerechten te verwerken.
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen reviews
    Laden
    Laden