KARMELIET TRIPEL 33CL

Item Nr. 215
0 beoordelingen Schrijf een review
"Proef en ervaar het karakter en de smaak van Bosteels' eigenzinnige bieren. Gebrouwd met respect voor traditie maar met de blik gericht op een sprankelende toekomst (proef zeker ook hun Champagne-bier Deus). Gezondheid!" Inhoud:   33cl Alcohol:   8,4% Kleur:   Tripel Karmeliet is een zeer verfijnd
Prijs
€ 1,85
incl. btw
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"Proef en ervaar het karakter en de smaak van Bosteels' eigenzinnige bieren. Gebrouwd met respect voor traditie maar met de blik gericht op een sprankelende toekomst (proef zeker ook hun Champagne-bier Deus). Gezondheid!"

Inhoud: 
33cl

Alcohol: 
8,4%

Kleur: 
Tripel Karmeliet is een zeer verfijnd en complex goud- tot bronskleurigbier met een geweldige, romige kraag

Ingrediënten: 
Het meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.De naam Tripel Karmeliet verwijst dus zowel naar zijn oorsprong als naar zijn hergisting op fles. Uit vele proefbrouwsels voor meergranentripels, ondernomen door Brouwerij Bosteels brouwerij in de jaren 90, zou gebleken zijn dat die specifieke historische combinatie van die 3 graansoorten, nog steeds de ideale samenstelling is.

Aroma & smaak: 
Zeer verfijnde en complexe geur. Het heeft deze kenmerken niet alleen tedanken aan de gebruikte granen, maar ook aan het beperkt gebruik vanaromahop en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist.Toetsen vanille vermengd met citrusachtige aroma’s. In de mond niet alleen de lichtheid en frisheid van de tarwe,maar ook de romigheid van haver, en het heeft ook een kruidige, citroenachtigedroogheid die bijna aan kinine doet denken.

Aanrader / Lekker bij:

  • zeetong met garnalen
  • gebakken eendenborst met jonge uitjes
  • wilde zalm met maatjes en crème van peterselie
  • kalfskop met vinaigrette van kruiden
  • konijn gebakken in de oven
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen reviews
    Laden
    Laden