Fotoboek

Voor wie de Bierhalle nog niet kent, geven wij hier een interactieve fotowandeling door de winkel. Weet echter één ding, het blijven foto’s. Niets is zo goed als het echte!

De Bierhalle beschikt over een ruime parking waar u gratis kan parkeren terwijl u bij ons uw inkopen doet. Om u te sparen van gesleur met allerlei zwaar materiaal en leeggoed stellen wij voor u een winkelwagentje ter beschikking.

Een handige, geautomatiseerde en snelle bediening van het leeggoed. Zowel voor de bakken als voor de losse flessen beschikken we over leeggoed-automaten waar u uw leeggoed in kwijt kan. De leegoedbon wordt onmiddellijk afgedrukt en wordt dan verrekend aan de kassa bij uw andere aankopen.

Een overzicht van de ruime keuze aan dranken. Inclusief magazijnen, beschikken wij over een ruimte van 6000m². De winkeloppervlakte bedraagt 2 500 m² en daarmee is Bierhalle de grootste gespecialiseerde drankenwinkel van België.


Achteraan de winkel kan u ons pilsbieren en niet-alcoholische dranken vinden zoals water, coca cola, suikerarme limonades en niet-alcoholische bieren.
Een grote keuze aan sterke dranken en dit alles aan competitieve prijzen. Hierbij hebben we steeds aandacht voor de laatste nieuwigheden en innovaties.
Onze vernieuwde wijnafdeling moet u zeker kunnen bekoren. U kan hier rustig snuisteren tussen de 400-tal wijnen die wij aanbieden en indien gewenst staat ons personeel (Master in Wine, Sommelier) u bij met de beste raad om u te helpen in uw zoektocht.
Met de Nieuwe Wereldwijnen in opmars, beschikken wij momenteel over wijnen uit 16 verschillende wereldlanden. Deze wijnen kunnen zowel ervaren als occasionele wijndrinkers zeker bekoren.
Wat denkt u van onze whisky’s? Meer dan 170 verschillende soorten! Voor ieder wat wils…
Groot assortiment geschenkverpakkingen.
Ruime keuze biermanden! Of zelf samen te stellen naar keuze en/of budget.
De handige kassa’s zorgen ervoor dat de afrekening gebeurt in een mum van tijd. Uw kasticket of uw factuur geeft een overzichtelijke weergave van alle aankopen. Wenst u te betalen met bancontact, dan garanderen wij u een supersnelle verwerking!
Laden
Laden