JUPILER BLUE PILS 25CL - 3,3%

Item No. 397
0 reviews Schrijf een review
Aperitief
"Een perfect gekoeld pintje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol (3,3%). Dat is Jupiler Blue. Het verklaart het grote succes bij de Belgische consument." Inhoud:  25cl Alcohol:   3,3 % Kleur:  blond Land van herkomst:   België Ingrediënten: Deze pils wordt
Prijs
€ 0,90
incl. btw
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Een perfect gekoeld pintje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol (3,3%). Dat is Jupiler Blue. Het verklaart het grote succes bij de Belgische consument."

Inhoud: 
25cl

Alcohol: 
3,3%

Kleur: 
blond

Land van herkomst: 
België

Ingrediënten:
Deze pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten van mout, maïs, water, hop en gist - dit alles volgens een onberispelijk vakmanschap. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille.

Aroma & smaak: 
Bitterzacht met een frist karakter, een vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak - dit alles met slechts 3,3% alcohol.

Aanrader / Lekker bij: Zin in een frisse pint om die hardnekkige dorst te lessen, maar let je op wat je drinkt? Dan is deze Jupiler Blue ideaal voor jou!
Reviews (0)
Er zijn nog geen reviews
    Loading
    Loading