Vragen? Bel ons 09/230.88.44
Laden
Bezig met toevoegen...

JUPILER BLUE PILS 25CL - 3,3%

Art nr. 397
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Aperitief
"Een perfect gekoeld pintje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol (3,3%). Dat is Jupiler Blue. Het verklaart het grote succes bij de Belgische consument." Inhoud:  25cl Alcohol:   3,3 % Kleur:  blond Land van herkomst:   België Ingrediënten: Deze pils wordt
Prijs
€ 0,62
incl. BTW
Omschrijving
"Een perfect gekoeld pintje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol (3,3%). Dat is Jupiler Blue. Het verklaart het grote succes bij de Belgische consument."

Inhoud: 
25cl

Alcohol: 
3,3%

Kleur: 
blond

Land van herkomst: 
België

Ingrediënten:
Deze pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten van mout, maïs, water, hop en gist - dit alles volgens een onberispelijk vakmanschap. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille.

Aroma & smaak: 
Bitterzacht met een frist karakter, een vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak - dit alles met slechts 3,3% alcohol.

Aanrader / Lekker bij: Zin in een frisse pint om die hardnekkige dorst te lessen, maar let je op wat je drinkt? Dan is deze Jupiler Blue ideaal voor jou!
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden