• ✔ Feestmateriaal te huur
  • ✔ Gepaste relatiegeschenken
  • ✔ Business delivery

Relatiegeschenken in Oost-Vlaanderen

Naast dranken verkopen wij nu ook relatiegeschenken bij Bierhalle in Oost-Vlaanderen. Wij leveren intussen al aan veel horeca-uitbaters in Oost-Vlaanderen en vanaf nu kunt ook u bij ons terecht om de opvallendste relatiegeschenken te bestellen. De kleine gadgets zorgen er immers voor dat de klanten u zeker niet vergeten, waardoor een relatiegeschenk toch van grote waarde kan zijn.
 Alle geschenken bekijken

Gepaste relatiegeschenken voor iedereen in Oost-Vlaanderen

Relatiegeschenken kunnen van alles zijn: balpennen, paraplu’s, petten, zonnebrillen, drinkbussen, draagtassen… Noem het op en het kan een relatiegeschenk zijn. Soms kan het weliswaar moeilijk zijn om het gepaste geschenk voor uw onderneming te vinden. Geen nood, wij helpen u graag verder. Kom eens langs in onze winkel in Oost-Vlaanderen en wij bekijken samen met u welke relatiegeschenken geschikt zijn, uiteraard binnen uw budget.

Veel meer dan een drankenhandelaar

Bierhalle in Melle is veel meer dan een (online) drankhandel. Naast de verkoop van drank en relatiegeschenken, kunt u bij ons ook terecht voor gepaste eindejaarsgeschenken. Denk maar aan een biermand, een exclusieve fles champagne… Of wat dacht u van een wijndegustatie? Wij bieden al lange tijd de lekkerste wijnen aan, maar sinds kort kunt u bij ons ook wijn komen proeven. Een ideale uitstap voor elke wijnliefhebber!

Informeer nu naar het geschikte relatiegeschenk

Onze drankhandel in Oost-Vlaanderen verkoopt nu ook relatiegeschenken. Kom langs in onze winkel in Melle en wij bekijken samen met u de mogelijkheden voor een relatiegeschenk dat perfect bij u past. Informeer via het contactformulier, mail naar info@bierhalle.be of bel naar +32 (0)9 230 88 44.
Laden
Laden