• ✔ Feestmateriaal te huur
  • ✔ Gepaste relatiegeschenken
  • ✔ Business delivery

Verhuur van tapwagen

Naast een drankhandel is Bierhalle ook een handelaar waar u terecht kunt voor de verhuur van een tapwagen. Wanneer u veel mensen wilt ontvangen op een feestgelegenheid of tijdens een evenement van uw vereniging, kan een tapwagen zeker van pas komen. Lees hieronder meer over de onze mogelijkheden en ons aanbod.
 Contact opnemen

Verhuur tapwagen en andere infrastructuur

De verhuur van een tapwagen is eenvoudig en snel geregeld. Het exemplaar dat wij aanbieden beschikt over vijf kranen. Een tapwagen zorgt voor net dat ietsje meer op uw evenement, zoals een verjaardag, communie, festival, barbecue en nog veel meer andere feestelijkheden! Naast een tapwagen, verhuren wij ook andere benodigdheden zoals een koelwagen, grote frigo’s en een toog. Het is wel belangrijk dat u het gewenst materiaal tijdig reserveert, zodat u er zeker van bent dat alles wat u nodig heeft daadwerkelijk beschikbaar is. Wij maken vrijblijvend een offerte en leveren alles op het gepaste moment en gevraagde adres.


Ruim assortiment aan dranken

Indien u een tapwagen wenst te huren bij ons, kunt u bij ons bijhorende dranken kiezen uit een ruim assortiment. Bij ons bestelt u overigens alles online tegen de beste prijzen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van frisdranken, bieren, wijnen, water, warme dranken en sterke dranken. Alles kan thuis geleverd worden of u kunt uw bestelling ook komen afhalen in de winkel.

Informeer naar de verhuur van een tapwagen

Voor het verhuur van een tapwagen en ander materiaal dat u misschien goed kunt gebruiken op uw evenement, kunt u bij Bierhalle in Melle terecht. Informeer u tijdig over de mogelijkheden en neem contact met ons via de contactpagina of mail naar info@bierhalle.be of bel naar +32 (0)9 230 88 44.
Laden
Laden