• ✔ Feestmateriaal te huur
  • ✔ Gepaste relatiegeschenken
  • ✔ Business delivery

Wijndegustatie in Oost-Vlaanderen

Kom naar de wijndegustatie van Bierhalle in Oost-Vlaanderen. Bent u een echte wijnliefhebber? Dan is de wijndegustatie in onze winkel in Melle zeker iets voor u. Proef van heerlijke en exclusieve wijnen en kies uw favoriet. Voor mensen die weinig van wijnen kennen, is onze wijndegustatie in Oost-Vlaanderen het perfecte moment om te ontdekken welke smaken u lekker vindt.
 Alle wijnen bekijken

Proeven van de lekkerste wijnen tijdens onze wijndegustatie in Oost-Vlaanderen

Rood, wit of Rosé? Bij Bierhalle vindt u een ruime keuze aan de lekkerste wijnen. Wilt u eerst proeven voor u koopt? Geen probleem! Kom naar onze wijndegustatie in onze winkel in Oost-Vlaanderen en laat u verrassen door unieke smaken.

Veel meer dan een drankhandel alleen

Uiteraard bieden wij als drankhandel veel meer aan dan onze wijnen en wijndegustatie. Wij hebben een groot assortiment aan alle dranken: voor zowel frisdranken, water en warme dranken, alsook voor bieren en sterke dranken kunt u bij ons terecht. U kunt alle artikelen kopen bij ons in de winkel in Melle of online bestellen via onze webshop. Wij leveren aan huis of u kunt uw bestelling snel komen afhalen wanneer dat voor u past. Wij kunnen u ook altijd helpen met originele relatiegeschenken die passen bij uw onderneming en steeds binnen uw budget.

Informeer nu naar onze wijndegustatie

Kom langs op onze wijndegustatie en ontdek de heerlijkste wijnen in onze winkel in Oost-Vlaanderen. Als u graag meer informatie had gewenst over onze wijndegustatie, kunt u ons altijd bereiken via de contactpagina, mail naar info@bierhalle.be of bel naar +32 (0)9 230 88 44.
Laden
Laden